Elevate Styling Powder

Prijs: 19,00 EUR
▶︎Sculpt ▶︎Holdfactor 6 ▶︎Geeft volume en textuur ▶︎Voed de haarwortel ▶︎Gewichtloze poeder

Big Hair Thinking BIG Texture Hairspray

Prijs: 19,00 EUR
▶︎Perfecte haarspray voor meer volume ▶︎Lichte en fijne textuur ▶︎Verzwaard je haar niet ▶︎Heerlijke geur

Blow Dry Aqua primer

Prijs: 21,25 EUR
▶︎Prep ▶︎Holdfactor 3 ▶︎De essentiële eerste stap voor de ultieme, langdurige blow dry. ▶︎Met hittebescherming tot 230°C, föhn het product in het haar voor een losse gedefinieerde textuur en fixatie met natuurlijk volume. ▶︎Niet-plakkerig ▶︎Gewichtloos gevoel. ▶︎Hydraterend hyaluronzuur wordt gecombineerd met onze WEATHER SHIELD™ technologie om een virtuele paraplu voor het haar te creëren, die de hele dag bescherming biedt tegen vocht en kroezen voor verbeterde zachtheid, gladheid en zichtbare glans.

Aqua Shine Serum

Prijs: 21,25 EUR
▶︎Finish ▶︎Holdfactor 1 ▶︎De ultieme gewichtloze, gladmakende, glanzende finish voor elke stijl. ▶︎Door het haar verdelen om met onze WEATHER SHIELD™ technologie de hele dag lang bescherming te creëren tegen kroezen en vocht. ▶︎Doordrenkt met hyaluronzuur en onze SHINE-LOCK™ technologie om elke haarstreng te omhullen en de haarschubben glad te strijken voor de beste gladheid en langdurige glans.

1 Shot

Prijs: 21,25 EUR
▶︎Prep ▶︎Holdfactor 1 ▶︎Vocht inbrengend ▶︎Herstelt het haar ▶︎Laat het haar glanzen ▶︎Hydrateert

Curl Revolution Mist

Prijs: 21,25 EUR
▶︎ Prep ▶︎ Holdfactor 2 ▶︎gewichtloze verbetering voor de look and feel van krullen ▶︎niet plakkend en zwaar ▶︎ creëert mooie glanzende krullen ▶︎ WEATHER-SHIELD™ technologie zorgt voor een 24-uurs frizz control en vochtbestendigheid